Nieuws/Acties

Vanaf 12 mei is Binnenstebuijten weer geopend! Als jouw afspraak was geannuleerd vanwege de tijdelijke sluiting neem ik spoedig contact met je op, als ik dat nog niet gedaan heb. Omdat ik blij ben om je weer te zien introduceer ik twee heerlijke nieuwe behandelingen met korting en ligt er een attentie voor je klaar, ik hoop tot snel!

Je mag natuurlijk ook zelf een behandeling inplannen via de volgende  link: 
http://www.myreservations.nl/calendar.php?custid=ef4561c521efe6d79a8235b4a5bffd8f

Er zijn vanzelfsprekend wat aanpassingen en aandachtspunten om de gezondheid van iedereen te waarborgen:

  • Ben je niet fit? Neem dan contact op om de behandeling te verplaatsen
  • Je zult geen anderen in de praktijk aantreffen; ik plan voldoende tijd om na ieder bezoek alles grondig te ontsmetten 
  • Bij binnenkomst zal ik je vragen je handen te ontsmetten met een speciale lotion die niet uitdroogt. 
  • Ik zal tijdens de behandeling zowel een spatscherm als een mondkapje dragen; ook al is dit niet verplicht, we nemen het zekere voor het onzekere!
  • De hele dag zullen er zowel boven als beneden diffusers aan staan met luchtzuiverende en bacteriedodende etherische oliën, zoals altijd zal het heerlijk ruiken! Tussen de behandelingen door zullen de ruimtes worden gelucht en als het weer het toelaat staat de balkondeur natuurlijk open.

Granaatappel Verstevigende Verwenbehandeling (+/-120 min) in mei en juni € 65,- (daarna € 75,-)

De Granaatappel Verstevigende Verwenbehandeling is een holistische behandeling met de gehele Granaatappel-lijn. De behandeling bevat tevens een lymfatische gezichtsmassage met Granaatappel Verstevigende Gezichtsolie. Laat je verrassen met deze nieuwe behandeling en verrukkelijke geur van Granaatappel; net als bij de ‘gewone’ Verwenbehandeling beginnen we natuurlijk met een heerlijk voetenbad!

Omhullende Amandel Verwenbehandeling (+/- 120 min) in mei en juni € 60,- (daarna € 70,-)

Deze behandeling met de volledige Amandel-lijn staat geheel in het teken van rust, zowel voor jouw huid als voor je geest.
Is je huid gestrest of overgevoelig, of ben je heel druk, dan is deze behandeling met de kalmerende Amandel producten écht iets voor jou! Ook deze Verwenbehandeling begint uiteraard met een zalig voetenbad.


Ouder nieuws:

Koop Weleda en steun Natuurmonumenten

(Deze actie loopt van 24 februari t/m 15 maart 2020)

m11067 actie natuurmonumenten 2020

Door Weleda te kopen, steun je automatisch Natuurmonumenten. Per verkocht product geven we Natuurmonumenten een bedrag dat hen in staat stelt één boom te planten in Nederland. Bovendien krijg je tijdens de actieperiode 25% korting op alle Weleda producten*.

NIEUWSBRIEF DECEMBER 2019

https://mailchi.mp/5e35c5b4a7c7/cadeau-voor-jou?e=%5BUNIQID%5D

NIEUWSBRIEF JULI 2019

https://mailchi.mp/372b89add841/en-dan-is-het-zomer?e=%5BUNIQID%5D

NIEUWSBRIEF MEI 2019

https://mailchi.mp/1b98fcc499ca/nieuwsbrief-mei-2019?e=%5BUNIQID%5D

OM TE VIEREN DAT BINNENSTEBUIJTEN EEN PRÁCHTIGE BEHANDELRUIMTE ERBIJ HEEFT TOT EN MET APRIL 15% KORTING OP ALLE LICHAAMSBEHANDELINGEN!! 

Deze worden vanaf nu in deze ruimte op de begane grond gegeven!

20190319_115800.jpg

 MAART 2019: GROTE SCHOONMAAK!

Hebben we niet allemaal zin om op te ruimen nu het zonnetje heerlijk aangenaam wordt en de vogeltjes weer prachtig beginnen te fluiten?

Daarom ben ik door de voorraadkast gegaan en mogen heel veel producten voor de helft van de prijs weg! Het gaat om producten waar gewoonweg teveel van op voorraad zijn of waarvan de houdbaarheidsdatum dit jaar afloopt. Op de foto’s hieronder zie je om welke producten het gaat.

Bericht maar wanneer je wilt komen shoppen of plan een half uurtje via het online boekingssysteem! De koffie staat klaar ♥♥♥♥♥♥

 

happy valentine

ELK 2E WELEDA PRODUCT VOOR DE HELFT !! geldig t/m 14 feb.

HAAL HIER JE CADEAU(BON) EN VERRAS JE LIEF !!

DE HÉLE MAAND JANUARI elk 2e product van Weleda voor de helft van de prijs*!

*Geldt voor het goedkoopste artikel.

Een gelukkig, gezond, liefdevol  2019 gewenst met méér tijd voor jezelf !

2018:

Vanaf november is het mogelijk online een afspraak te plannen:

http://www.myreservations.nl/calendar.php?custid=ef4561c521efe6d79a8235b4a5bffd8f

De praktijk is week 26 en 27 gesloten

20180625_154431

WELLNESSPRAKTIJK BINNENSTEBUIJTEN  viert op 17 juni alweer haar éénjarig bestaan!

Om dit te vieren krijgt iedereen in de maanden juni, juli en augustus bij een minimale besteding van € 35,- (aan producten of een behandeling) een douchegel van 200ml twv 7,99 cadeau* !

* Keuze uit maar liefst 9 geuren (óók voor de man), max. één per persoon.

Samen maken we Nederland een stukje mooier!

De natuur in Nederland heeft het moeilijk. Er is weinig biodiversiteit over en het aantal insecten neemt daardoor dramatisch af. Hoog tijd om in actie te komen. Help jij ook mee? Door nu de 100% natuurlijke verzorgingsproducten van Weleda te kopen, zorg jij ervoor dat Natuurmonumenten meer bloemrijke natuur kan creëren.

Hoe?

Ook dit jaar schenkt Weleda van 26 maart tot en met 14 april 2018 per verkocht product een bedrag aan Natuurmonumenten dat hen in staat stelt om 1 m2 bloemrijke natuur te beschermen en ontwikkelen. Dit doen ze door natuurgebieden te vergroten of te verbinden en door bestaande gebieden opnieuw in te richten of verder te ontwikkelen. Door Weleda te kopen steun je dus automatisch deze actie.

*De actie geldt van 26 maart t/m 14 april 2018 en zolang de voorraad strekt. Vraag in de winkel naar de voorwaarden.

Waarom?

Het aantal insecten is de afgelopen jaren met maar liefst 75% afgenomen. En van de biodiversiteit in Nederland (de hoeveelheid verschillende planten-en diersoorten) is nog slechts 15% over. Vooral de afname van de bijenpopulatie is zorgwekkend. Bijen zijn verantwoordelijk voor de bestuiving van bijna 90% van de wilde plantensoorten en voor meer dan 75% van onze belangrijkste gewassen.

Wat kun je zelf doen?

  • Weleda producten kopen, want per verkocht product creëert Natuurmonumenten 1m2 bloemrijke natuur!
  • Geurende kruiden zoals tijm, salie of marjolein in je tuin of op je balkon zijn echte insectenlokkers en bovendien erg lekker in de keuken. 
  • Zet je tuin, terras of balkon vol bloemen. Daarmee help je niet alleen de bijen; je beleeft er zelf ook heel wat plezier aan. Zorg voor voldoende variëteit, want niet elke bijensoort houdt van elke bloem.
  • De wilde bij leeft alleen. Hij nestelt in kieren of holletjes, daar waar hij ook zijn voedsel vindt, dus dicht bij planten die rijk zijn aan nectar en stuifmeel. Maak een nestgelegenheid door dood hout gewoon te laten liggen.

Win win win!

Van bloemen word je vrolijk, dus zelfs als het regent ben jij voortaan gelukkig met deze fleurige paraplu. Ontdek hier wat je moet doen om hem te bemachtigen.

Ik wil winnen! 

Word lid van Natuurmonumenten!

De natuur heeft jouw hulp nodig. Word lid van Natuurmonumenten en help mee om de Nederlandse natuur te beschermen en te ontwikkelen.

Ja, ik wil! 

VANAF 19 MAART VERKRIJGBAAR, TIJDELIJK MET 25% INTRODUCTIEKORTING!

Wil je je huid hydrateren én tegelijk van een subtiel kleurtje voorzien? Geen dikke laag make-up, maar wel een natuurlijk kleurtje dat je natuurlijke teint en uitstraling versterkt?

Dan zijn onze gloednieuwe Beauty Balms echt iets voor jou! Ze verzorgen je huid én geven bovendien een subtiele en egale teint. Ze zijn beschikbaar in 2 tinten (nude en bronze) die je prima kunt mixen voor de perfecte teint op maat. Ze kosten 12,99.
En last but not least: ze zijn 100% vegan!

WYTGAARD OP DE KAART!

Update 11 maart 2018: 

We hebben een WINNAAR van het HIGH TEA ARRANGEMENT INCLUSIEF GEZICHTSBEHANDELING VOOR TWEE !!

Uit alle achtergelaten namen is er (samen met drie getuigen) een lootje getrokken*: 
De gelukkige is Bintine Tjalma !!! Zij mag samen met nog iemand van een high tea en een gezichtsbehandeling komen genieten.

*De trekking is gefilmd, echter staat het telefoonnummer van Bintine zichtbaar op de video en dat willen we uiteraard niet publiceren. 

Kom op zaterdag 10 maart vrijblijvend een kijkje nemen (10:00-16:00 uur), geniet van een gratis hand- of voetmassage of make-up advies en maak kans op een high tea arrangement (incl. kennismakingsbehandeling) voor 2 personen t.w.v. 100,-!

Tot en met deze zaterdag ontvangt u tevens 10% korting op het hele Weleda assortiment!

JANUARI !

IK WENS IEDEREEN EEN GEZOND EN STRÁLEND 2018, VAN BINNEN ÉN VAN BUIJTEN!! 🍀🍀🍀

Als je deze maand een behandeling boekt, ligt er een heerlijke tube Skin Food 30 ml voor je klaar!

Skin Food voedt alle plekjes op het lichaam die ruw en droog zijn. Van droge knieën en ellebogen, gesprongen lippen, schrale handen tot ruwe voeten en zelfs je gezicht. Voor jong en oud. Een ideaal product om overal en altijd bij de hand te hebben. Al jaren favoriet – ook bij celebs en cevisagisten!

Skin food jpg

DECEMBER

De rest van het jaar 10% korting op ALLE behandelingen, het magazine Happinez cadeau bij aankoop van een bodyproduct en EVERON lippenbalsem cadeau bij aankoop van een gezichtsverzorgingsproduct!!!!

 
 
NOVEMBER
 
 
Vanaf heden ben je ook welkom in groepsverband, om in alle rust samen te genieten van een behandeling, tijdschriften, koffie en thee.
Neem contact op om een arrangement (bijvoorbeeld high tea!) samen te stellen.
 
 
 

🌺 HAPPINEZ CADEAU 🍀bij aankoop van een body product!!
(Zo lang de voorraad strekt).foto van Wellnesspraktijk Binnenstebuijten.

De hele maand november krijg je een GRATIS EVERON LIPPENBALSEM bij aankoop van een Weleda gezichtsverzorgingsproduct!

foto van Wellnesspraktijk Binnenstebuijten.